Continurooster

De volgende praktische afspraken zijn gemaakt.

Tijden van eten en pauze

Eten is in groep 3 t/m 8 van 11.45 uur tot 12.00 uur. Pauze van 12.00 uur tot 12.30 uur.
Eten is in groep 1/2 van 11.45 uur tot 12.15 uur. Pauze van 12.15 uur tot 12.30 uur. Het middagprogramma van de kleuters start met spel. Pauze en start middagprogramma lopen in elkaar over.

Koelkasten

Boven en beneden in school staan koelkasten. Wie wil, kan voor schooltijd zijn/haar eten en drinken voor de lunch op een dienblad in de klas zetten. Dat dienblad wordt om 8.30 uur in de koelkast gezet en er vlak voor de lunch weer uitgehaald.

Eet- en drinkmoment

Tijdens het eet- en drinkmoment zitten de kinderen aan hun eigen tafel. Er is eerst een moment van stilte. In alle rust kunnen de kinderen daarna eten en drinken samen met en onder toezicht van de leerkracht. We verwachten dat de kinderen een gezonde lunch meenemen. Ruilen is niet toegestaan.

Eten en drinken mee terug naar huis

De kinderen nemen het eten en drinken dat eventueel niet op is gegaan weer mee terug naar huis.Zo kunnen de ouders zien hoeveel de kinderen hebben gegeten en/of gedronken. Hierover kan onderling met de leerkrachten overlegd worden.

Pauze

De kinderen krijgen de keuze in welke activiteit ze in de pauze willen doen. Hierover worden in het team nog concrete afspraken gemaakt. Wat mogelijk is, hangt ook af van de pauzetijden van de leerkrachten.